Ολυμπιακοί Αγώνες: Ματσάρες στα ημιτελικά με Γαλλία-Γερμανία και ΗΠΑ-Σερβία (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Λεμπρόν

bet365

Δύο μεγάλα ματς περιλαμβάνει το σημερινό (8/8) πρόγραμμα των ημιτελικών των Ολυμπιακών Αγώνων στο «Μπερσί» καθώς η οικοδέσποινα Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, ενώ οι ΗΠΑ θα αναμετρηθούν με τη Σερβία.

Η ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι θα επαναληφθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά τα παιχνίδια για την Α' φάση των ομίλων, οι τέσσερις ομάδες που βρέθηκαν στη «ζώνη» των μεταλλίων θα δώσουν ένα... remake των αναμετρήσεών τους από την περασμένη εβδομάδα στη Λιλ!

Το πρόγραμμα των ημιτελικών θα ανοίξει το παιχνίδι μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας (18:30, ΕΡΤ-3) όπου η οικοδέσποινα ψάχνει τη... ρεβάνς και τα «πάντσερ» το 2/2 απέναντι στους «Bleus». Όπως είναι γνωστό οι δύο ομάδες είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους για την 3η αγωνιστική της Α' φάσης όπου η Γερμανία είχε επικρατήσει εύκολα της Γαλλίας με 85-71. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Φραντζ Βάγνκερ και Ντένις Σρέντερ είχαν κάνει... πράγματα και θαύματα σημειώνοντας από 26 πόντους ο καθένας ενώ οι Γάλλοι είχαν αστοχήσει σε 30 σουτ εντός παιδιάς (25/55).

Μετά από αυτό το ματς και αφού θα έχει «κλειδώσει» ο ένας φιναλίστ και φυσικά το σίγουρο μετάλλιο, ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι ΗΠΑ-Σερβία (22:00, ΕΡΤ-3). Ήταν το παιχνίδι για την πρεμιέρα του Γ' Ομίλου, με την Team USA να κάνει πάρτι και να κερδίζει εύκολα τους Σέρβους με 110-84. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Κέβιν Ντουράντ (23π.) είχε κάνει... μυθικά πράγματα στο α' ημίχρονο με 8/8 εντός παιδιάς (3/3 δίποντα, 5/5 τρίποντα) ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε πραγματοποιήσει ολοκληρωτική εμφάνιση με 21 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

Οι ημιτελικοί

Πέμπτη 8 Αυγούστου

  • 18:30 Γαλλία - Γερμανία (ΕΡΤ-3)
  • 22:00 ΗΠΑ - Σερβία (ΕΡΤ-3)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα