Ολυμπιακοί Αγώνες, ΗΠΑ: Δεν προπονήθηκε ο Εμπίντ, αναμένεται όμως να αγωνιστεί

Ολυμπιακοί Αγώνες, ΗΠΑ: Δεν προπονήθηκε ο Εμπίντ, αναμένεται όμως να αγωνιστεί

Newsroom
Τζόελ Εμπίντ

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την Βραζιλία λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, δεν συμμετείχε καθόλου στην τελευταία προπόνηση της Team USA ενόψει του ημιτελικού με την Σερβία (8/8, 22:00)

Χωρίς τον σέντερ των Σίξερς ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Αμερικής ενόψει του αγώνα με την Σερβία, ο οποίος θα δώσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό. Βέβαια, και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αμερικανοί, έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία όσον αφορά την παρουσία του στον ημιτελικό απέναντι στην παρέα του Γιόκιτς.

Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι με την Βραζιλία ο Εμπίντ αισθάνθηκε μερικές ενοχλήσεις στον αστράγαλο με αποτέλεσμα ο Καμερουνέζος σέντερ (σ.σ. με αμερικανικό διαβατήριο) να παρακολουθήσει ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι το Γαλλία-Γερμανία με ώρα έναρξης στις 18:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα