Ολυμπιακοί Αγώνες, ΗΠΑ: Ο Γκραντ Χιλ είχε ενδοιασμούς για την παρουσία ΛεΜπρόν, Κάρι και Ντουράντ στην Team USA

Ολυμπιακοί Αγώνες, ΗΠΑ: Ο Γκραντ Χιλ είχε ενδοιασμούς για την παρουσία ΛεΜπρόν, Κάρι και Ντουράντ στην Team USA

Ο Γκραντ Χιλ και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

bet365

Ο Γκραντ Χιλ μίλησε για την επιλογή των Κέβιν Ντουράντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι στην Team USA των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η παρουσία των Κέβιν Ντουράντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι στη δωδεκάδα της Team USA δίνει τη σιγουριά που αναζητεί η ομάδα μπάσκετ των Αμερικανών, στην αναζήτηση της επιστροφής στην πρώτη θέση του βάθρου.

Ωστόσο, ο general manager της Team USA, μιλώντας στο Athletic, εξήγησε ότι είχε τους ενδοιασμούς του για την παρουσία των τριών αστέρων, λόγω της ηλικίας τους!

Ο Ντουράντ είναι 36, ο ΛεΜπρόν θα γίνει 40 το Δεκέμβριο και ο Κάρι είναι επίσης 36. Με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ να έχει το μεγαλύτερο μέσο ηλικίας (30 έτη και 9 μήνες), με τη σύνθεση του 1996 να είναι πλέον η δεύτερη μεγαλύτερη (29 ετών και 10 μηνών).

«Δεν ήξερα τι είχαν (σε αποθέματα). Όπως δεν γνώριζα πλήρως σε ποιο επίπεδο θα μπορέσουν να παίξουν. Απλά ελπίζεις ότι θα το κάνουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Υπήρχε μία δυσπιστία, για να είμαι ειλικρινής», είπε ο Γκραντ.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας χρόνος μας πιάνει όλους. Γι' αυτό είχα ανάμιξη στο βάθος του ρόστερ». Παράλληλα, ο Γκραντ εξήγησε πως ένιωσε υποχρεωμένος να τους συμπεριλάβει στις κλήσεις, μετά τη δημόσια παραδοχή και των τριών για τη συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα