Ολυμπιακοί Αγώνες, Αταμάν: «Δεν υποστηρίζω καμία ομάδα στο Παρίσι, είναι όλοι αντίπαλοί μας»

Ολυμπιακοί Αγώνες, Αταμάν: «Δεν υποστηρίζω καμία ομάδα στο Παρίσι, είναι όλοι αντίπαλοί μας»

Εργκίν Αταμάν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε ποια ομάδα υποστηρίζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και η απάντηση του ήταν ορθή και κοφτή: Καμία! Αν και στο τέλος έδειξε μία συμπάθεια στην Ελλάδα και τη Γαλλία.

Η Τουρκία του Εργκίν Αταμάν έχασε το ραντεβού στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όσο και αν ήθελε να βρίσκεται στο Παρίσι, δεν μπορεί παρά μόνο να παρακολουθεί τις αναμετρήσεις από την τηλεόραση.

Σε μία συνέντευξή του, στην ιστοσελίδα Anadolu Ajansi, μίλησε για τις ομάδες που υποστηρίζει στο τουρνουά μπάσκετ. «Καμία δεν περνάει από το μυαλό μου. Έτσι και αλλιώς, είναι όλοι αντίπαλοί μας. Ας κερδίσει ο πλέον άξιος. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξουμε καμία ομάδα», είπε ο Αταμάν.

Αλλά στη συνέχεια... μαλάκωσε: «Είναι η Ελλάδα, που έχει πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού. Φυσικά θα τους στήριζα. Ευχόμαστε σε κάθε ομάδα το καλύτερο. Φυσικά και υπάρχει συμπάθεια για τον Ματίας Λεσόρ και τη Γαλλία».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα