Ολυμπιακοί Αγώνες, Μπογκντάνοβιτς: «Οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται τέτοιου είδους βοήθεια εναντίον μας»

.

bet365

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ξέσπασε κατά της διαιτησίας, μετά την ήττα της Σερβίας από τις ΗΠΑ στον ημιτελικό του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Σερβία έφτασε μερικά λεπτά πριν από ακόμα ένα θαύμα. Ένα από τα μεγαλύτερο μιας εκ των κορυφαίων μπασκετικών σχολών στον πλανήτη.

Το τελικό 95-91 σημαίνει ότι οι ΗΠΑ θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο (κόντρα στη Γαλλία) στον τελικό του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ οι Σέρβοι θα μείνουν με την παρηγοριά του χάλκινου, αν επικρατήσουν της Γερμανίας στον μικρό τελικό.

Μετά το τέλος του ημιτελικού, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (20π.), ο οποίος νωρίτερα είχε βάλει τα κλάματα καθώς συνειδητοποίησε ότι η νίκη έφυγε μέσα από τα χέρια των Σέρβων, ξέσπασε κατά της διαιτησίας της αναμέτρησης.

«Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε εμείς με τους διαιτητές; Δεν προσπάθησαν να μας μιλήσουν, αλλά ΟΚ. Οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται τέτοιου είδους βοήθεια εναντίον μας. Δεν την είχαμε εμείς όταν μας έπιαναν με τα δύο χέρια και όλα αυτά. Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε», είπε ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα