Και ο Πρόεδρος της Σερβίας κατά των διαιτητών: «Πείτε μας ποιον δεν μπορούμε να νικήσουμε»

Και ο Πρόεδρος της Σερβίας κατά των διαιτητών: «Πείτε μας ποιον δεν μπορούμε να νικήσουμε»

.

bet365

Το θέμα της διαιτησίας του αγώνα της Σερβίας με τις ΗΠΑ έγινε και... εθνικό ζήτημα, με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς να κάνει tweet εναντίον των ρεφερί του ημιτελικού!

Οι Σέρβοι δεν έχουν σταματήσει να κάνουν αναφορές για τη διαιτησία στον ημιτελικό του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες κόντρα στις ΗΠΑ (95-91). Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς τα είπε... έξω από τα δόντια, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ακολούθησε στην ίδια γραμμή.

Και σε αυτούς προστέθηκε και ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς! Στο λογαριασμό του στο Twitter (X) πόσταρε μία φάση με τον Τζόελ Εμπίντ και έγραψε: «Σε ποια χώρα αυτό δεν είναι βήματα; Υ.Γ.: Την επόμενη φορά σας παρακαλούμε να μας πείτε ποιους δεν επιτρέπεται να κερδίσουμε»!

«Είμαι θυμωμένος επειδή δεν μας σεβάστηκαν οι διαιτητές. Στη Σερβία έχουμε μία φράση που λέει ότι όποιος χάσει έχει το δικαίωμα να είναι θυμωμένος. Είμαι θυμωμένος επειδή οι διαιτητές δεν μας σεβάστηκαν», είναι μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες που ίπε ο Πέσιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα