Γκούροβιτς: «Είδαμε στα πρόσωπα των Αμερικανών τον φόβο»!

.

bet365

Η Σερβία θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024 κόντρα στη Γερμανία (10/8, 12:00) και ο Μίλαν Γκούροβιτς σχολίασε τον ημιτελικό με την Team USA όπου οι συμπατριώτες του έφεραν τους Αμερικανούς στα όριά τους.

Η Σερβία διεκδίκησε με αξιώσεις την πρόκρισή της στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024 όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την υπέρβαση απέναντι στην Team USA μολονότι διατηρούσε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τους Αμερικανούς.

Πλέον οι Σέρβοι θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό με τη Γερμανία (10/8, 12:00) και ο Μίλαν Γκούροβιτς παραχώρησε συνέντευξη στη Mozzartsport σχολιάζοντας τον ημιτελικό.

«Αυτό που με κάνει χαρούμενο ότι δεν υπάρχει πια αυτή η διάθεση για... αστεία από τους Αμερικανούς. Είδαμε στα πρόσωπά τους ότι ήταν πολύ ανήσυχοι. Είδαμε τον φόβο ότι η μικρή Σερβία μπορεί να τους νικήσει! Θα ήταν φιάσκο για εκείνους αν έχαναν τον ημιτελικό» εξήγησε ο Γκούροβιτς, ο οποίος ήταν μέλος της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας που σόκαρε τους Αμερικανούς στην Ιντιανάπολις και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια κόσμου το 2002.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα