Ολυμπιακοί Αγώνες: Με starter τον Ντουράντ η Team USA κόντρα στη Γαλλία

Με starter τον Ντουράντ οι ΗΠΑ κόντρα στη Γαλλία, από τον πάγκο ο Χόλιντεϊ

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ θα πάρει θέση βασικού για την Team USA στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024 κόντρα στη Γαλλία (10/8, 22:30) αντί του Τζρου Χόλιντεϊ που θα έλθει από τον πάγκο.

Ο Κέβιν Ντουράντ είχε κομβική συμβολή στη νίκη της Team USA επί της Σερβίας και την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024 όπου οι Αμερικανοί θα διεκδικήσουν το πέμπτο σερί χρυσό μετάλλιο απέναντι στη Γαλλία.

Οι ΗΠΑ επέστρεψαν από το -17 κόντρα στη Σερβία και το οφείλουν εν πολλοίς στον Ντουράντ, με τον Στιβ Κερ να τον προορίζει για βασικό απέναντι στoυς Bleus ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ θα έλθει από τον πάγκο.

Παρεμπιπτόντως, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Team USA είχε ξεκινήσει με τους Τζρου Χόλιντεϊ, Στεφ Κάρι, Ντέβιν Μπούκερ, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τζοέλ Εμπίντ στα δύο νοκ άουτ ματς με τη Βραζιλία (προημιτελικός) και τη Σερβία (ημιτελικός).

Ο KD μετράει 13.6 πόντους, τρία ριμπάουντ και δύο ασίστ μ.ό. στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, σημειώνοντας τους επτά από τους εννιά πόντους του κόντρα στη Σερβία στο τελευταίο δεκάλεπτο.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα