Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κερ εξήγησε τον λόγο που... πάρκαρε στον πάγκο τον Τέιτουμ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κερ εξήγησε τον λόγο που... πάρκαρε στον πάγκο τον Τέιτουμ

.

bet365

Ο Στιβ Κέρ κλήθηκε να σχολιάσει τη λογική πίσω από DNP του Τζέισον Τέιτουμ στον ημιτελικό με τη Σερβία και ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τον πρωταθλητή με τους Σέλτικς.

Οι Αμερικανοί μπορεί να βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 17 πόντους από την εκπληκτική Σερβία όμως οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ είπαν την τελευταία λέξη για την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι ΗΠΑ έχαναν για 37 λεπτά από τους Σέρβους, αλλά πέτυχαν την ανατροπή και τσέκαραν το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στους Γάλλους ωστόσο ο Τζέισον Τέιτουμ παρακολούθησε όλο τον αγώνα από τον πάγκο μαζί με τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον.

«Δεν έχει να κάνει με κάτι που κάνει ή δεν κάνει ο Τζέισον. Έχει να κάνει με αυτό που βλέπω από τα άλλα παιδιά» εξήγησε σχετικά ο Στιβ Κερ με αφορμή το νέο DNP του πρωταθλητή με τους Μπόστον Σέλτικς.

Και πρόσθεσε: «Όπως έχω πει πολλές φορές κατά τη διάρκεια του τουρνουά και τις τελευταίες έξι εβδομάδες, είναι δύσκολο να παίξουν 11 παίκτες. Ακόμα και σε έναν αγώνα ΝΒΑ. Επαναλαμβάνω, δεν έχει να κάνει με τον Τέιτουμ. Έχει να κάνει με τα σχήματα και τον τρόπο που παίζει μαζί η ομάδα, με τον τρόπο που ο Κέβιν Ντουράντ κάλυψε το κενό μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του... Είναι απλά ένα μαθηματικό πρόβλημα και τίποτα περισσότερο».

Ο Τέιτουμ μετράει 6.3 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ στους τρεις αγώνες με το Νότιο Σουδάν, το Πουέρτο Ρίκο και τη Βραζιλία.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα