Ολυμπιακός σε Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ: «Είμαστε περήφανοι για εσάς»

Ολυμπιακός σε Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ: «Είμαστε περήφανοι για εσάς»

bet365

Οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπάσκετ 2024.

Η Σερβία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπάσκετ 2024 μετά το 83-93 επί της Γερμανίας, παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον περσινό τελικό του Mundobasket ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε το πέμπτο triple-double στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ακολούθως, ο Ολυμπιακός συνεχάρη τους Σέρβους διεθνείς του, τον Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για την επιτυχία στο Παρίσι.

«Συγχατηρήρια Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ για το χάλκινο μετάλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με την Εθνική Σερβίας. Το αξίζατε. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς» ήταν το μήνυμα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Εξάλλου, ο Πετρούσεφ μέτρησε 9.7 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ σε έξι αγώνες στο τουρνουά ενώ ο Μιλουτίνοφ είχε 3.7 πόντους και 3.8 ριμπάουντ σε έξι ματς.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα