Βέλγιο - Αυστραλία 81-85: Χάλκινο μετάλλιο με τρομερές Μάγκμπεγκορ και Σμιθ

Σπύρος Μαρκεζίνης
Η Μάγκμπεγκορ της Αυστραλίας

bet365

Η Αυστραλία επικράτησε στις λεπτομέρειες του Βελγίου με 85-81, έχοντας σε μεγάλη ημέρα την Έζι Μάγκμπεγκορ και την Αλάνα Σμιθ και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μπάσκετ γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στον μικρό τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ γυναικών, η Αυστραλία και το Βέλγιο κοντραρίστηκαν με φόντο το χάλκινο μετάλλιο. Ύστερα από έναν αγώνα όπου οι δύο χώρες βρίσκονταν διαρκώς σε κοντινή απόσταση η μία από την άλλοι, οι «μπούμερς» κατάφεραν να επιβληθούν με 85-81 και να πάρουν τη θέση τους στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Πρώτη σκόρερ για τους «Μπούμερς» αναδείχθηκε η Έζι Μάγκμπεγκορ που είχε 30 πόντους με 13 ριμπάουντ σε 32:59 λεπτά συμμετοχής, η Σάμι Γουίτκομπ ακολούθησε στους 14 πόντους, η Αλάνα Σμιθ είχε 13 με 12 ριμπάουντ και η Τες Μάντγκεν έφτασε στους 10.

Από την πλευρά του Βελγίου, ξεχώρισε η Τζούλι Φανλού με 26 πόντους και 11 ασίστ, η Έμα Μίσεμαν ολοκλήρωσε με 23 και η Αντονία Ντελαρί με 15.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 36-37, 61-60, 81-85

Τα στατιστικά της Αυστραλίας

Τα στατιστικά του Βελγίου

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα