Ολυμπιακοί Αγώνες: Άγριος καβγάς στα αποδυτήρια της Γαλλίας με παίκτη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Άγριος καβγάς στα αποδυτήρια της Γαλλίας με παίκτη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας!

Άγριος καβγάς στα αποδυτήρια της Γαλλίας με παίκτη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας!

bet365

Η Γαλλία έφτασε ως τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024 και το δίκτυο RMC αποκάλυψε τον καβγά στα αποδυτήρια των Bleus μετά την ήττα από τη Γερμανία ανάμεσα σε Γάλλο διεθνή και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας!

Η Γαλλία έφτασε στο σημείο να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπάσκετ 2024 όμως το εμπόδιο των Αμερικανών στον τελικό αποδείχτηκε απροσπέλαστο για την ομάδα του Βενσάν Κολέ.

Στο μεταξύ, το γαλλικό πρακτορείο RMC φιλοξένησε δηλώσεις του Στέφεν Μπρουν, του βετεράνου Γάλλου φόργουορντ που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στη Σολέ, τη Βιλερμπάν, τη Νανσί και τη Ναντέρ, ο οποίος αποκάλυψε τον άγριο καβγά στα αποδυτήρια των Bleus μετά την ήττα από τη Γερμανία!

Η Γαλλία είχε ηττηθεί από τους Γερμανούς με 71-85 στο φινάλε της α' φάσης και ο Μπρουν ανέφερε: «Σε αυτό το τουρνουά συνέβησαν πράγματα που θα αποκαλυφθούν στο μέλλον. Υπήρξε ένας καβγάς. Μετά το ματς με τη Γερμανία, ο Εβάν Φουρνιέ άσκησε κριτική για την τακτική. Την επόμενη μέρα, ο πρόεδρος της γαλλικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να συναντήσει τους παίκτες, όντας δυσαρεστημένος για την εικόνα της ομάδας απέναντι στους Γερμανούς.

Ήλθε λοιπόν και μίλησε με σκληρά λόγια. Είπε φράσεις όπως "Νιώθω ντροπή"! Τότε ένας παίκτης που δεν θα πω το ονομά του, βγήκε και είπε: "Ναι ε; Ντρέπεσαι; Εγώ νιώθω ντροπή που είσαι πρόεδρος"! Ο παίκτης έφυγε από την αίθουσα και τον ακολούθησαν και οι άλλοι 11. Τότε είναι που άλλαξε η κατάσταση για την Εθνική»!

Σύμφωνα με τον Μπρουν, αυτός ο καβγάς συσπείρωσε τους παίκτες της Γαλλίας που κατέκτησαν τελικά το ασημένιο μετάλλιο.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα