Σερβία: Το χρηματικό έπαθλο των «Αετών» για το χάλκινο

Σερβία: Το χρηματικό έπαθλο των «Αετών» για το χάλκινο

Newsroom
Εθνική Σερβίας

bet365

Οι παίκτες της εθνικής Σερβίας μπάσκετ, με αφορμή την κατάκτησης της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, θα λάβουν ένα χρηματικό ποσό από την κυβέρνηση της χώρας.

Η κυβέρνηση της Σερβίας αποφάσισε την απονομή ενός χρηματικού ποσού στους αθλητές, οι οποίοι ανέβηκαν στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στην Γαλλία.

Όσον αφορά την εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας, κάθε μέλος της αντρικής ομάδας θα λάβει ένα χρηματικό έπαθλο το οποίο θα φτάνει τα 60.000 ευρώ σε ισόποσο σερβικό δηνάριο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Το ίδιο ποσό θα δοθεί και στον προπονητή των «Αετών», Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Σημειώνεται πως η ίδια κίνηση, με διαφορετικό ποσό, θα ακολουθηθεί και για την εθνική ομάδα πόλο της Σερβίας, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο την Κροατία.

Στην έκτη εμφάνιση της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Σερβία επιστρέφει στο Βελιγράδι έχοντας στις αποσκευές της τρία χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα