Κάρι, ΛεΜπρόν και Ντουράντ υπέγραψαν την πιο συλλεκτική κάρτα των Ολυμπιακών Αγώνων

Κάρι, ΛεΜπρόν και Ντουράντ υπέγραψαν την πιο συλλεκτική κάρτα των Ολυμπιακών Αγώνων

Οι Στεφ Κάρι, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ.

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ υπέγραψαν μία συλλεκτική κάρτα, η οποία θα είναι μοναδική στον κόσμο και θα καταλήξει σε έναν τυχερό!

Η κοινή παρουσία των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ στην Team USA, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αποτέλεσε κάτι αναπάντεχο, όσο και μοναδικό.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έφτασαν στην κατάσταση του χρυσού μεταλλίου, ακόμη και αν χρειάστηκε να περάσουν ένα... κολασμένο ημιτελικό απέναντι στη Σερβία και έναν εξίσου δύσκολο τελικό, με αντίπαλο τη Γαλλία.

Το χαμόγελο στη φωτογραφία των τριών, με τη συνοδεία των μεταλλίων τους, αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή. Η συγκεκριμένη φωτογραφία (σ.σ.: Αυτή που χρησιμοποιήθηκε ως κεντρική φωτογραφία στο θέμα) θα γίνει και εξαιρετικά συλλεκτική.

Η εταιρία Topps, η οποία έχει αναλάβει τη διάθεση των καρτών, οι οποίες αφορούν το ΝΒΑ, έβαλε τους τρεις παίκτες να την υπογράψουν και δημιούργησε μία και μοναδική κάρτα. Σύμφωνα με ανθρώπους που χειρίζονται δημοπρασίες καρτών, μπορεί να φτάσει με ευκολία ένα εξαψήφιο ποσό!

Με τον τυχερό που θα την πάρει στα χέρια του να ορίζεται από την εταιρία! Παλιότερα, η κάρτα θα έμπαινε σε μία συσκευασία και κάποιος τυχερός που θα άνοιγε το φακελάκι του θα την αποκτούσε.

Η Topps έχει αλλάξει αυτό τον... κανόνα, αφού θα την βάλει στη συλλογή του, κάποιος που θα αγοράσει το βασικό σετ, το οποίο περιέχει την απλή κάρτα των τριών παικτών (χωρίς τις υπογραφές).

Αυτό κοστίζει 12 δολάρια, αλλά για έναν τυχερό, θα έχει εξαιρετικά μεγαλύτερη αξία!

@Photo credits: NBA/Getty Images, Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα