Ο Άντονι Έντουαρντς απάντησε με ένα «διάολε, όχι», όταν ρωτήθηκε αν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Άντονι Έντουαρντς απάντησε με ένα «διάολε, όχι», όταν ρωτήθηκε αν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Έντουαρντς

bet365

Η Team USA κατάφερε να κάνει το μεγάλο κάλεσμα, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο το φινάλε τους οδηγεί στη σύνθεση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ένας παίκτης από το ρόστερ του Παρισιού, δεν θα είναι σίγουρα στο Παγκόσμιο.

Ο στόχος των Ολυμπιακών Αγώνων επιτεύχθηκε για τις ΗΠΑ. Διατήρησαν τα κεκτημένα για έκτη συνεχόμενη τετραετία, απαλύνοντας με αυτό τον τρόπο την απώλεια του χρυσού μεταλλίου σε δύο συνεχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα.

Για να συμβεί αυτό, η USA Basketball κατάφερε να μαζέψει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο ΝΒΑ - ανάμεσά τους οι Στεφ Κάρι, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ - να πείσει τον Τζοέλ Εμπίντ να ενεργοποιήσει το αμερικάνικο διαβατήριό του και φυσικά να έχει στο επιτελείο τους Στιβ Κερ, Τάι Λου και Έρικ Σπόλστρα.

Το φινάλε στο Παρίσι φέρνει από το νωρίς στο προσκήνιο το Κατάρ και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2027. Με το μεγαλύτερο ερώτημα να είναι ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για να στελεχώσουν το ρόστερ;

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι μία επιλογή. Ωστόσο, ο Άντονι Έντουαρντς, μολονότι βρισκόμαστε σχεδόν τρία χρόνια πριν τη διοργάνωση, το ξέκοψε. «Διάολε όχι», ήταν η λακωνική, μα γεμάτη ουσία απάντησή του σε σχετικό ερώτημα που του έθεσαν οι New York Times.

Ίσως σε αυτό παίζει ρόλο και η παρουσία του στην κατάκτηση της 4ης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα