Ολυμπιακοί Αγώνες, ΗΠΑ: Ο Χαλιμπέρτον ήταν τραυματίας στη διοργάνωση

Ολυμπιακοί Αγώνες, ΗΠΑ: Ο Χαλιμπέρτον ήταν τραυματίας στη διοργάνωση

Newsroom
Ταϊρίς Χαλιμπέρτον

bet365

Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και γι' αυτό το λόγο δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον Στιβ Κερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μπάσκετ που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι, με τους σταρ του NBA να συνεισφέρουν με τις προσπάθειες τους στην κατάκτηση της πρώτης θέσης και του πέμπτου συνεχόμενου χρυσού μεταλλίου, όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να πατήσουν παρκέ.

Όσον αφορά το τελευταίο, ο 24χρονος παίκτης των Πέισερς, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ από τον Στιβ Κερ και για αυτό φαίνεται να ευθύνεται, σύμφωνα με το ESPN, ένας τραυματισμός που υπέστη ο Χαλιμπέρτον κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες από την πλευρά της Team USA.

Ο Χαλιμπέρτον στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέτρησε 2.7 πόντους, κατά μέσο όρο, στα τρία παιχνίδι που αγωνίστηκε, έχοντας μόλις 8.8 λεπτά συμμετοχής. ανά αγώνα.

Μάλιστα, ο χρόνος του ήταν ο μικρότερος ανάμεσα στους 12 παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο Στιβ Κερ.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα