Πέσιτς: «Δεν περιμένουν πολλά από άτομα στην ηλικία μου, εκπλήσσω κόσμο εδώ και 40 χρόνια»

Πέσιτς: «Δεν περιμένουν πολλά από άτομα στην ηλικία μου, εκπλήσσω κόσμο εδώ και 40 χρόνια»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε όρεξη για χιούμορ και αναφέρθηκε στην ηλικία του αλλά και το γεγονός ότι ακόμα και ενώ είναι 74 ετών συνεχίζει να εκπλήσσει κόσμο.

Η εθνική ομάδα της Σερβίας κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας, επικρατώντας μάλιστα στον μικρό τελικό της Γερμανίας με 93-83.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της βαλκανικής χώρας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η Telegraf, σε δηλώσεις που έκανε κατά την επιστροφή του στην πόλη του, υποστήριξε ότι ο κόσμος δεν περιμένει πολλά από κόσμο της ηλικίας του (74 ετών), με τους ίδιους ωστόσο να αποδεικνύουν το αντίθετο.

«Όπως ανέφερα, τα κατάφεραν και παρόλο που έγιναν περίεργα πράγματα, ήταν μία τρομερή εμπειρία.

Πιστεύω ότι παίξαμε φανταστικό μπάσκετ. Ως προπονητής, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και όσα έγιναν. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τη στήριξη και το κίνητρο που μου έδωσαν.

Όπως λέμε, δεν περιμένουμε πολλά από άτομα στην ηλικία μου. Αλλά όπως μπορείτε να δείτε, ακόμα μπορούμε να εκπλήξουμε. Εκπλήσσω κόσμο εδώ και 40 χρόνια.

Το πιο σημαντικό πράγμα, τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή είναι η επικοινωνία και ο σεβασμός με τους άλλους. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι ένας τοπ αθλητής, ο καλύτερος στον κόσμο ή όχι. Για εμένα όλοι είναι το ίδιο».

@Photo credits: fiba

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα