Καρμέλο για τον πανηγυρισμό του Μπογκντάνοβιτς: «Έδειχνε την αγάπη του, είναι… γιος μου»!

Newsroom
Καρμέλο για τον πανηγυρισμό του Μπογκντάνοβιτς: «Έδειχνε την αγάπη του, είναι… γιος μου»!

bet365

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς πανηγύριζε τα μεγάλα σουτ με τις ΗΠΑ μπροστά στον Καρμέλο Άντονι και μάλιστα με τον τρόπο που το έκανε ο «Μέλο» ωστόσο ο βετεράνος NBAer ξεκαθάρισε ότι δεν κρατάει καμία κακία στον Σέρβο γκαρντ.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έκανε εξαιρετικό τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, πανηγυρίζοντας τελικά το χάλκινο μετάλλιο μετά τη νίκη της Σερβίας επί της Γερμανίας στον μικρό τελικό.

Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τις ΗΠΑ όπου σημείωσε 20 πόντους με 8/18 σουτ, ο Μπογκντάνοβιτς πανηγύριζε όπως ο Καρμέλο Άντονι. Και μάλιστα μπροστά στον «Μέλο» που έδωσε το παρών στο τουρνουά.

Ο ίδιος πάντως δεν κρατά καμία κακία στον Σέρβο γκαρντ: «Ο Μπόγκι έδειχνε απλώς την αγάπη του. Είναι… γιος μου! Δεν πρόκειται να του πω τίποτα. Έπαιζε, έβαλε κάποια σουτ και τα πανηγύρισε. Το έχει κάνει και πολλές φορές μέσα στη σεζόν στο ΝΒΑ. Εκτιμώ που πολλοί έσπευσαν να με υπερασπιστούν, αλλά δεν με πείραξε καθόλου. Ήθελα να τον χειροκροτήσω, αλλά προσπάθησα να συγκρατηθώ. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει».

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα