Μπογκντάνοβιτς: Βγήκε από πάρτι και ξάπλωσε στο καπό αυτοκινήτου!

Μπογκντάνοβιτς: Βγήκε από πάρτι και ξάπλωσε στο καπό αυτοκινήτου!

Μπογκντάνοβιτς: Βγήκε από πάρτι και ξάπλωσε στο καπό αυτοκινήτου!

bet365

Τα επινίκια των Σέρβων για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες συνεχίζονται και οι φωτογραφίες με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να ξαπλώνει στο καπό αυτοκινήτου ενώ βρισκόταν σε πάρτι στο Βελιγράδι έγιναν viral!

Η αρχή έγινε στην απονομή των χάλκινων μεταλλίων στο Bercy, εκεί που οι Σέρβοι παρουσιάστηκαν... τύφλα αφού είχαν προηγηθεί οι πανηγυρισμοί με πούρα και αλκοόλ για τον Νίκολα Γιόκιτς και τους συμπαίκτες του που έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη επί των ΗΠΑ κι εν τέλει επικράτησαν της Γερμανίας στον μικρό τελικό.

Χθες (16/8) ο Γιόκιτς επιβεβαίωσε ότι ζει την καλύτερη ζωή που μπορεί πριν από την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ, απολαμβάνοντας τις στιγμές στον γάμο του συμπατριώτη του, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, χορεύοντας και τραγουδώντας με άφθονο αλκοόλ!

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στα social media φωτογραφίες με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς που αποχώρησε προσωρινά από πάρτι στο Βελιγράδι, βγήκε στο πάρκινγκ και ξάπλωσε στο καπό αυτοκινήτου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα