Κάρι: Υποβλήθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ μετά τον απίθανο τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κάρι: Υποβλήθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ μετά τον απίθανο τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στέφεν Κάρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

bet365

Ο Στεφ Κάρι υποβλήθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ. Συμπτωματικά, μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση του στον τελικό του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων απέναντι στη Γαλλία.

Ποιος είπε ότι οι παίκτες της Team USA δεν υποβάλλονται σε έλεγχο ντόπινγκ; Σε ένα σεμινάριο στην εκδήλωση του Fanatic Fest, ο Άντονι Έντουαρντς και ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισαν να μοιραστούν μία ιστορία.

«Μετά το χρυσό μετάλλιο, εγώ, ο Στεφ Κάρι και ο Ντουράντ, δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα. Για έλεγχο ντόπινγκ», είπε ο Έντουαρντς. Και συνέχισε: «Δεν μπορέσαμε να το γιορτάσουμε στα αποδυτήρια γιατί έπρεπε να πάμε για τον έλεγχο».

Ο Κάρι στον τελικό μέτρησε 24 πόντους και τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα στα τρία τελευταία λεπτά του τελικού, ενώ στον ημιτελικό απέναντι στη Σερβία ολοκλήρωσε το ματς με 36 πόντους και 9 εύστοχα τρίποντα!

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα