Γκούροβιτς: «Το χάλκινο της Σερβίας λάμπει σαν χρυσό»

Γκούροβιτς: «Το χάλκινο της Σερβίας λάμπει σαν χρυσό»

.

bet365

Η Σερβία επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με το χάλκινο μετάλλιο και ο Μίλαν Γκούροβιτς αναφέρθηκε στην επιτυχία των «Αετών» στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη.

Η Σερβία διεκδίκησε με αξιώσεις την πρόκρισή της στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024 όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την υπέρβαση απέναντι στην Team USA μολονότι διατηρούσε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τους Αμερικανούς.

Εν τέλει οι Σέρβοι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο επικρατώντας στον μικρό τελικό της Γερμανίας και γνώρισαν την αποθέωση από τους συμπατριώτες τους.

«Αυτό το χάλκινο μετάλλιο λάμπει σαν χρυσό! Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί στον ημιτελικό όμως πρέπει να νιώθουμε χαρούμενοι με ό,τι πετύχαμε. Είμαστε μία μικρή και περήφανη χώρα που κόντραρε στα ίσα τους Αμερικανούς. Δώσαμε τα πάντα στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων και δεν υπάρχει λόγος να έχουμε παράπονο» εξήγησε ο Μίλαν Γκούροβιτς, ο οποίος ήταν μέλος της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας που σόκαρε τους Αμερικανούς στην Ιντιανάπολις και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια κόσμου το 2002.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα