Νέτο: Αποκάλυψε πως έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρ και ελπίζει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Νέτο: Αποκάλυψε πως έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρ και ελπίζει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ραούλ νέτο

bet365

Ως ελεύθερος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Ραούλ Νέτο, που θέλει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον μηρό και να βοηθήσει τη Βραζιλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ραούλ Νέτο αποτελεί έναν από τους πλέον άτυχους μπασκετμπολίστες μετά το περασμένο καλοκαίρι και το MundoBasket των Φιλιππινών. Εκεί όπου με την Εθνική Βραζιλίας, ο πρώην NBAer τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, χάνοντας ολόκληρη τη σεζόν.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως στο Basketnews πως η Φενέρμπαχτσε διέκοψε το συμβόλαιό του. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι για 1+1 χρόνια αλλά πλέον κυκλοφορεί ως free agent.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως κάνει ό,τι μπορεί για να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Βραζιλία πήρε την πρόκριση για τη φάση των ομίλων στη Λιλ, κερδίζοντας στην έδρα της Λετονίας, αλλά ο Νέτο είχε τραυματιστεί στον αριστερό μηρό από την πρεμιέρα του Προολυμπιακού.

«Δουλεύω στην αποκατάστασή μου, προσπαθώ να επιστρέψω εντός χρόνου. Είναι μυϊκός τραυματισμός και γίνεται πιο δύσκολο να επανέλθω γρήγορα αλλά ελπίζω να είμαι υγιής και να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες» ανέφερε ο ίδιος σχετικά.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα