ΗΠΑ, Χέις Ντέιβις: Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε αγωνίστηκε ως συμπαίκτης των ΛεΜπρόν, Κάρι στη Revenge Team

Χέις Ντέιβις

bet365

Για σχεδόν τρία λεπτά πάτησε στο παρκέ του φιλικού των ΗΠΑ απέναντι στον Καναδά ο Νάιτζελ Χέις Ντέιβις, παίζοντας δίπλα στους ΛεΜπρόν, Κάρι, Τέιτουμ και τους υπόλοιπους αστέρες του NBA.

Το πρώτο φιλικό της Team USA έδειξε πως αυτή η ομάδα θα... σκορπίσει τρόμο, μετά την επικράτηση επί του Καναδά. Ωστόσο εκτός από τους NBAers, συμμετοχή στο φιλικό είχε και ένας γνώριμός μας από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Νάιτζελ Χέις Ντέιβις φόρεσε τη φανέλα των ΗΠΑ και πάτησε για δύο λεπτά στο παρκέ, βάζοντάς το όνομά του σε αυτούς που συμμετείχαν στο φιλικό.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, σαφώς και δεν πρόκειται να βρει χώρο στη 12άδα για το Παρίσι, η οποία άλλωστε έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό, με μοναδικό αστερίσκο τον Λέοναρντ που δε θα βρίσκεται στο ρόστερ λόγω τραυματισμού.

Ωστόσο, όπως συνηθίζεται στην προετοιμασία των Αμερικανών, αρκετοί παίκτες έρχονται για να βοηθήσουν στις προπονήσεις και ο Χέις Ντέιβις είναι ένας από αυτούς, βγάζοντας και την αναμνηστική φωτογραφία της συμμετοχής με τη φανέλα της Revenge Team. Παρόλα αυτά, στα τρία λεπτά που αγωνίστηκε, δεν κατέγραψε κάποιο νούμερο για να γεμίσει τη στατιστική του!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα