Γερμανία: Με Σρέντερ και αδέρφια Βάγκνερ η 12αδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (vid)

Γερμανία: Με Σρέντερ και αδέρφια Βάγκνερ η 12αδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (vid)

Newsroom
Ο Σρούντερ

bet365

Η Εθνική Γερμανίας γνωστοποίησε την τελική 12αδα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία περιλαμβάνει τους αστέρες που την έκαναν παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Η Γερμανία προετοιμάζεται για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλλία, την Βραζιλία και την Ιαπωνία με στόχο ένα από τα εισιτήρια που θα την φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στα μετάλλια του Παρισίου.

Ο προπονητής της Γερμανίας Γκόρντον Χέρμπερτ κατέληξε στους 12 οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Λίλ είναι οι: Άιζακ Μπόνγκα (Παρτιζάν), Όσκαρ Ντα Σίλβα (Μπάγερν Μονάχου), Νιλς Γκιφάι (Μπάγερν Μονάχου), Μάοντο Λο (Αρμάνι Μιλάνο), Αντρέας Ομπστ (Μπάγερν Μονάχου), Ντένις Σρέντερ (Τορόντο Ράπτορς), Ντάνιελ Τάις (Νιου Όρλεαντ Πέλικανς), Γιοχάνες Τίμαν (Άλμπα Βερολίνου), Γιοχάνες Βόιτμαν, Φραντς Βάγκνερ (Ορλάντο Μάτζικ), Μόριτς Βάγκνερ (Ορλάντο Μάτζικ), Νικ Βάιλερ-Μπαμπ (Μπάγερν Μονάχου).

Το βίντεο της Γερμανίας για την 12αδα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα