Τζέιλεν Μπράουν: «Η Nike έπαιξε ρόλο στο να μείνω εκτός εθνικής και Ολυμπιακών Αγώνων»

Τζέιλεν Μπράουν: «Η Nike έπαιξε ρόλο στο να μείνω εκτός εθνικής και Ολυμπιακών Αγώνων»

Newsroom
Τζέιλεν Μπράουν

bet365

Ο Τζέιλεν Μπράουν σε δηλώσεις του είπε πως η Nike έπαιξε σημαντικό ρόλο που δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική 12αδα της εθνικής Αμερικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς μετά την λήξη του αγώνα ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Λέικερς για το Summer League του NBA έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ Μπόμπι Μάνινγκ για το αν πιστεύει πως η Nike, η οποία είναι και εκείνη που «ντύνει» την ομάδα της Αμερικής, έπαιξε ρόλο στο ότι δεν τον επέλεξαν οι ΗΠΑ στο τελικό ρόστερ που θα εκπροσωπήσει την χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκείνος απάντησε: «Ναι είναι σίγουρο, θα βγουν περισσότερα για το θέμα, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο πέρα από αυτό»

Σημειώνεται πως ο Τζέιλεν Μπράουν έχει έρθει σε αντιπαράθεση με την εταιρία ξανά στο παρελθόν όταν προέβη σε σχολιασμό σχετικά με την λήξη της συνεργασίας ανάμεσα σε Κάιρι Ίρβινγκ και Nike.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα