Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Καπράλος: «Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε Αντετοκούνμπο και την Ντρισμπιώτη στο τηλεοπτικό πλάνο»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Καπράλος: «Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε Αντετοκούνμπο και την Ντρισμπιώτη στο τηλεοπτικό πλάνο»

Newsroom
kapralos

bet365

Τη δυσαρέσκειά του για την τηλεοπτική κάλυψη, κατά την παρουσίαση της ελληνικής αποστολής, εξέφρασε ο Σπύρος Καπράλος.

Ένα από τα μελανά σημεία της τηλεοπτικής κάλυψης της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού ήταν το γεγονός ότι κατά την άφιξη της ελληνικής αποστολής το πλάνο δεν έδειξε τους Έλληνες σημαιοφόρους, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Το γεγονός αυτό δυσαρέστησε αρκετά τους Έλληνες, με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο να δηλώνει δυσαρεστημένος για το παραπάνω συμβάν. Μάλιστα, ο Έλληνας πρόεδρος εξέφρασε τα παράπονα του γι' αυτό το «ατόπημα» σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις Καπράλου

«Η Σελίν Ντιόν έδωσε το μεγάλο μήνυμα σε όλους. Δίνουν μάχες για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και ξεχάστηκαν ίσως κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν. Ήταν μια τελετή διαφορετική από τις άλλες.

Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε τους Έλληνες σημαιοφόρους. Έχασε το πλάνο ο σκηνοθέτης. Είναι κρίμα. Ο Γιάννης και η Αντιγόνη έχουν δείξει πάρα πολλά και ήταν σημαντική και συμβολική η επιλογή τους ως σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής. Δεν πειράζει, όμως, γιατί οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κουνούσαν με χαρά τις σημαίες. Οι επιτυχίες έρχονται».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα