ΓεροΓιοβάισα: Ελλάδα μπορείς να προκριθείς;

ΓεροΓιοβάισα: Ελλάδα μπορείς να προκριθείς;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
.

bet365

H Eλλάδα αντιμετωπίζει την Αυστραλία στην τελευταία της ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων και ο ΓεροΓιοβάισα περιμένει με αγωνία την προσπάθεια της ομάδας του Σπανούλη.

Η ώρα της αλήθειας. Η Ελλάδα μετά από δυο ήττες από Καναδά και Ισπανία έχει μπροστά της την τελευταία της «ζαριά» για να προκριθεί στα νοκ άουτ του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δεδομένα η Γαλανόλευκη θέλει νίκη και ανάλογα με τη διαφορά και το αποτέλεσμα του Καναδάς - Ισπανία θα κριθεί το πλασάρισμα της. Φυσικά οι Αυστραλοί δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη ομάδα. Έχει πολύ καλούς NBAers και οι παίκτες του Σπανούλη πρέπει να κάνουν μια πραγματικά καλή εμφάνιση.

Εγώ θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην επίσημη αγαπημένη και θεωρώ πως θα βγει το «διπλό» σε συνδυασμό με handicap +5.5 στο 1.91. Για να καταφέρει να πάρει η Εθνική μια τέτοια νίκη θα πρέπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να βγει μπροστά και οι Over 28.5 πόντοι του Greek Freak προσφέρονται στο 1.83. Κομβικός θα είναι και ο ρόλος του Νικ Καλάθη με τις Over 6.5 ασίστ του διεθνή γκαρντ να πληρώνουν στο 1.83.

Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα