Ολυμπιακοί Αγώνες: Το μήνυμα του Νίκου Γκάλη στον Απόστολο Χρήστου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το μήνυμα του Νίκου Γκάλη στον Απόστολο Χρήστου

χρηστου

bet365

Ο Απόστολος Χρήστου έκανε τεράστια εμφάνιση στον τελικό των 200μ. ύπτιο και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τον Νίκο Γκάλη να συγχαίρει τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Απόστολος Χρήστου πραγματοποίησε συγκλονιστικό τελικό στα 200μ. ύπτιο και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με χρόνο 1:54.82 στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ήταν το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη μετά το χάλκινο του Θόδωρου Τσελίδη και ο Νίκος Γκάλης συνεχάρη τον Έλληνα πρωταθλητή για την τεράστια επιτυχία του.

«Το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στην πισίνα! Είναι ιδιαίτερα σημαντική μια τέτοια "πρώτη φορά" για τη χώρα σου, για τους συναθλητές σου, για τα νέα παιδιά που από σήμερα κολυμπούν με εσένα ως πρότυπο. Συγχαρητήρια Απόστολε Χρήστου!» ήταν το μήνυμα του «Γκάνγκστερ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα