Ολυμπιακοί Αγώνες: Την Τρίτη (6/8) τα προημιτελικά, πότε γίνεται η κλήρωση

Ολυμπιακοί Αγώνες: Την Τρίτη (6/8) τα προημιτελικά, πότε γίνεται η κλήρωση

Η Ελλάδα

bet365

Την Τρίτη 6 Αυγούστου θα διεξαχθούν τα προημιτελικά στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, εκεί όπου φιλοδοξούμε να βρίσκεται και η Εθνική μας ομάδα.

Η Εθνική μας έδειξε τα... δόντια της την πιο κρίσιμη στιγμή και κατάφερε να επικρατήσει της Αυστραλίας με 77-71. Με αυτόν τον τρόπο... κλείδωσε την τρίτη θέση και περιμένει νίκη της Σερβίας με 3 ή περισσότερους πόντους κόντρα στο Νότιο Σουδάν για να περάσει στα προημιτελικά. Επισης υπάρχει το τρελό σενάριο να νικήσει το Νότιο Σουδάν με 24 πόντους και πάνω τη Σερβία. Τότε η ομάδα της Αφρικής θα περάσει μαζί με την Ελλάδα στα προημιτελικά και οι Σέρβοι θα μείνουν εκτός.

Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν την Τρίτη 6 Αυγούστου στη Λιλ. Θέση για εκεί έχουν κλείσει, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία, η Βραζιλία, οι ΗΠΑ.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ζευγάρια, τα οποία θα προκύψουν μετά το τέλος των ομίλων μετά από κλήρωση. Η κλήρωση για τα προημιτελικά θα γίνει 45 λεπτά μετά το τέλος του τελευταίου ματς της φάσης των ομίλων. Και στο ματς που ενδιαφέρει την Εθνική μας, δηλαδή το Σερβία - Νότιο Σουδάν (3/8, 22:00).

Οι 8 ομάδες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ δυναμικότητας ανάλογα με το ρεκόρ τους και την επίθεση τους στη φάση των ομίλων. Οι ομάδες του πρώτου γκρουπ θα διασταυρωθούν με το τέταρτο, ενώ του δευτέρου με το τρίτο γκρουπ.

Δεν γίνεται να παίξουν μεταξύ τους ομάδες από τον ίδιο όμιλο, όπως δεν γίνεται να παίξουν μεταξύ τους πρώτες των ομίλων ή οι τρίτες των ομίλων.

@Photo credits: fiba

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα