Ολυμπιακοί Αγώνες, Βανέσα Μπράιαντ: Η σύζυγος του Κόμπι σχεδίασε το ειδικό λογότυπο για την διοργάνωση του Λος Άντζελες το 2028

Newsroom
Ολυμπιακοί Αγώνες, Βανέσα Μπράιαντ: Η σύζυγος του Κόμπι σχεδίασε το ειδικό λογότυπο για την διοργάνωση του Λος Άντζελες το 2028

bet365

Η Βανέσα Μπράιαντ, σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, δημιούργησε ένα ειδικό λογότυπο για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες, με εμφανές το σήμα του Αμερικανού θρύλου.

Ο Κόμπι Μπράιαντ χάρισε μεγάλες και αξέχαστες στιγμές με την φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, την οποία φόρεσε για 20 συναπτά έτη. Βέβαια ο Αμερικανός θρύλος άφησε το στίγμα του παγκοσμίως μαγνητίζοντας τα βλέμματα φιλάθλων και από τα υπόλοιπα αθλήματα, λόγω της επιρροής που είχε. Μάλιστα η είδηση του άδικου θανάτου του τον Ιανουάριο του 2020 είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ βυθίζοντας στο πένθος την παγκόσμια κοινότητα.

Η Βανέσα Μπράιαντ, ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάβουν χώρα στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, επιμελήθηκε τον σχεδιασμό ενός ειδικού λογοτύπου, με την αρμόδια Οργανωτική Επιτροπή να παίρνει την απόφαση να χρησιμοποιήσει σε μια έκδοση του λογότυπου της διοργάνωσης το χαρακτηριστικό σήμα του Κόμπι.

Η Βανέσα Μπράιαντ σε δηλώσεις της είπε: «Όταν προσέγγισαν τον Κόμπι για να υποστηρίξουν την προσπάθεια να φέρουν τους Αγώνες στο Λος Άντζελες, απάντησε κατευθείαν ''ναι''. Ο Κόμπι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λος Άντζελες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα