Ισπανία: Με Ρίκι Ρούμπιο και χωρίς νατουραλιζέ η προεπιλογή του Παγκοσμίου

Ισπανία: Με Ρίκι Ρούμπιο και χωρίς νατουραλιζέ η προεπιλογή του Παγκοσμίου

Ο Ρίκι Ρούμπιο με την Ισπανία

bet365

Ο Ρίκι Ρούμπιο είναι από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στην προεπιλογή της Ισπανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο που προχωρά χωρίς νατουραλιζέ μετά την απόφαση του Λορέντζο Μπράουν.

Ο Λορέντζο Μπράουν έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκειμένου να αναρρώσει από τον τραυματισμό που... κουβαλά από το περασμένο καλοκαίρι και το Eurobasket.

Η Ισπανία ανακοίνωσε τα ονόματα με τα οποία θα πορευθεί στην προεπιλογή της και στη διαδικασία της προετοιμασίας για το «κυρίως μενού» της διοργάνωσης.

Ανάμεσα στα ονόματα που κλήθηκαν από τον Σέρτζιο Σκαριόλο, ξεχωρίζει εκείνο του Ρίκι Ρούμπιο, όσο και οι... γερόλυκοι Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ! Αναλυτικά τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν τους «ρόχας» είναι τα εξής: Αμπάλδε, Αμπρίνες, Αλντάμα, Μπριθουέλα, Κλαβέρ, Ντίαθ, Φερνάντεθ (Ρούντι και Χάιμε), Γκαρούμπα, Ερνανγκόμεθ (Γουίλι και Χουάντσο), Γιουλ, Πάρα, Πραντίγια, Ρούμπιο και Σάιθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα