Τζον Χορστ: «Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τη συμμετοχή του Γιάννη στο Παγκόσμιο»

Τζον Χορστ: «Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τη συμμετοχή του Γιάννη στο Παγκόσμιο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την Εθνική

bet365

Ο Τζον Χορστ, GM των Μπακς, μίλησε μέσω του The Athletic για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο αφήνοντας κάθε δεδομένο για το Παγκόσμιο Κύπελλο ανοιχτό.

Η είδηση πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπεβλήθη στον καθαρισμό της αριστερής του επιγονατίδας προ ολίγων ημερών και η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο δημοσιογράφος του The Athletic επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του Gazzetta, ενώ ο ίδιος και οι Τζο Βάρντον και Έρικ Νεμ δημοσίευσαν σχετικό άρθρο στο αμερικανικό μέσο με δηλώσεις του general manager των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ, ο οποίος επεσήμανε τα εξής: «Όταν πρόκειται για την υγεία των παικτών μας, δουλεύουμε πάντα σε συνεργασία με τον παίκτη, τον εκπρόσωπό του και το προσωπικό απόδοσης για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση...

Στην περίπτωση των εθνικών ομάδων, δουλεύουμε με τους εταίρους μας και σε αυτές τις ομοσπονδίες. Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το αν ο Γιάννης θα είναι στην Εθνική ομάδα αυτό το καλοκαίρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα