Μήτογλου: «Όνειρό μου να παίξω στο Παγκόσμιο, ευχαριστώ την Ομοσπονδία που ήταν δίπλα μου»

Μήτογλου: «Όνειρό μου να παίξω στο Παγκόσμιο, ευχαριστώ την Ομοσπονδία που ήταν δίπλα μου»

Μήτογλου

bet365

Ο Ντίνος Μήτογλου μέσα από ποστάρισμά του μετά την κλήση του στην προετοιμασία της Εθνικής, δήλωσε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ευχαρίστησε την ομοσπονδία για τη στήριξή της στην περιπέτειά του.

Η Εθνική Ελλάδας είναι έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ομοσπονδία να γνωστοποιεί το πρωί της Πέμπτης (20/07) τα ονόματα των παικτών που θα τεθούν στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος προσφάτως δικαιώθηκε από το CAS για την υπόθεση ντόπινγκ που τον ακολουθούσε ενάμιση χρόνο και επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του, θέλησε να τονίσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο μεγάλο... ραντεβού της Εθνικής ευχαριστώντας παράλληλα την Ομοσπονδία.

«Όνειρό μου να παίξω στο Παγκόσμιο και ευχαριστώ τη διοίκηση της Ομοσπονδίας που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου» έγραψε.

e

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα