Ο Πέσιτς ανέλυσε όλα τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών στην εθνική Σερβίας

Ο Πέσιτς ανέλυσε όλα τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών στην εθνική Σερβίας

Newsroom
Ο Πέσιτς ανέλυσε όλα τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών στην εθνική Σερβίας

bet365

Η Εθνική Σερβίας θα «κατέβει» στο Παγκόσμιο Κύπελλο με πολλά προβλήματα, τα οποία και ανέλυσε διεξοδικά ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μετά την ανακοίνωσης της προεπιλογής.:

Όπως έγινε γνωστό, ο Σέρβος τεχνικός γνωστοποίησε τη λίστα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από την οποία απουσίαζαν τέσσερις σημαντικοί παίκτες. Ο Νίκολα Γιόκιτς, ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο Νίκολα Κάλινιτς και ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μιλώντας στην «Mozzart Sport» ανέλυσε για καθέναν ξεχωριστά πώς έχει η κατάσταση ενώ αναφέρθηκε και σε περισσότερα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Για Κάλινιτς και Λούτσιτς: «Γνωρίζαμε από τον Ιούνιο ότι δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε σε εκείνους καθώς και οι δύο παίκτες μας ενημέρωσαν για τη μη διαθεσιμότητα τους λόγω διαφόρων προβλημάτων σωματικής και πνευματικής κόπωσης».

Για τον Μίτσιτς: «Κάναμε πολλές συζητήσεις και ζήτησε να μην αγωνιστεί φέτος. Μετά από μια μακρά σεζόν που αντιμετώπισε τραυματισμούς, στη συνέχεια υπέγραψε με την Οκλαχόμα. Και πάλι ήταν γιατί τραυματίστηκε στον ώμο κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί και τώρα βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης».

Για τον Γιόκιτς: «Είχαμε αρκετές συζητήσεις και πρέπει να πω ότι ήταν μερικές από τις καλύτερες συζητήσεις που είχα με παίκτες που δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο ρόστερ. Είναι σωματικά και ψυχικά εξαντλημένος και δεν νιώθει έτοιμος να αναλάβει αυτή τη στιγμή την ευθύνη».

Για τον Μίτροβιτς: «Ζήτησε ένα διάλειμμα αυτό το καλοκαίρι για να αναρρώσει από τους τραυματισμούς του. Μας διαβεβαίωσε ότι θα ήταν διαθέσιμος εάν χρειαζόταν για προκριματικούς αγώνες».

Για τον Ποκουσέφσκι: «Βρίσκεται σε άδεια λόγω του τραυματισμού του στον ώμο. Λαμβάνει θεραπεία στην Αθήνα τον τελευταίο μήνα και ελπίζουμε να πάρουμε το πράσινο φως για την ένταξή του στην ομάδα».

Για τον Γιόβιτς: «Θέλει να παίξει, αλλά υπάρχει ένα θέμα υγείας στην οικογένειά του που πρέπει πρώτα να επιλυθεί. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά για να ενταχθεί στην ομάδα.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα