Ο Δημήτρης Αντωνιάδης ενισχύει το scouting της Γεωργίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης ενισχύει το scouting της Γεωργίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

antoniadis

bet365

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης, μέλος του σταφ της γερμανικής Μιτελντόιτσερ που συμμετέχει στην Bundesliga θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική Γεωργίας όσον αφορά το scouting και την ανάλυση των αντιπάλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Γεωργία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Ηλία Ζούρο στην άκρη του πάγκου, συμμετέχοντας στον 6ο όμιλο της μεγάλης διοργάνωσης που βρίσκεται προ των πυλών (25/8-10/9) μαζί με τη Σλοβενία, τη Βενεζουέλα και το Πράσινο Ακρωτήριο.

Η εθνική Γεωργίας έχει μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο προπονητής Δημήτρης Αντωνιάδης, μέλος του τιμ της γερμανικής Μιτελντόιτσερ, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του όσον αφορά το κομμάτι του scouting και της ανάλυσης των αντιπάλων μαζί με τον συνεργάτη του, Δημήτρη Ντάλλα, πλαισιώνοντας ως εξωτερικοί συνεργάτες το σταφ των Γεωργιανών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα