Εθνική ομάδα: Με άδεια στις ΗΠΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, υπογράφει συμβόλαιο

Εθνική ομάδα: Με άδεια στις ΗΠΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, υπογράφει συμβόλαιο

Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο απουσίασε από την προπόνηση της Πέμπτης 27/7 αφού πήρε άδεια για να μεταβεί στις ΗΠΑ ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ενόψει της υπογραφής συμβολαίου. Έλεγχος από το Ε.Ο.ΚΑ.Ν στην προπόνηση της Εθνικής.

Η Εθνική συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και από το πρόγραμμα της Πέμπτης 27/7 απουσίασε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους Μιλγουόκι Μπακς, ο διεθνής περιφερειακός παραμένει στη «δεξαμενή» των free agents και όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, πήρε άδεια για να μεταβεί στις ΗΠΑ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις εν όψει υπογραφής συμβολαίου.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σημείωσε πέρσι 1.4 πόντους και 1.2 ριμπάουντ σε 37 αγώνες με τα «Ελάφια». Σε 164 συμμετοχές στο ΝΒΑ με τους Νικς και τους Μπακς έχει 2.7 πόντους και 1.8 ριμπάουντ μ.ό.

Από 'κει και και πέρα, η καθιερωμένη διαδικασία δειγματοληπτικών ελέγχων από το Ε.Ο.ΚΑ.Ν, που γίνεται πάντα απροειδοποίητα στις πρώτες ημέρες προετοιμασίας Εθνικών ομάδων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ για την Εθνική Ανδρών.

Οι παίκτες που έδωσαν δείγμα ήταν οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βαγγέλης Ζούγρης, Λευτέρης Μαντζούκας και Δημήτρης Φλιώνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα