Παγκόσμιο Κύπελλο, Γαλλία: Μένει εκτός από δύο φιλικά ο Λεσόρ με πρόβλημα στον αστράγαλο

Παγκόσμιο Κύπελλο, Γαλλία: Μένει εκτός από δύο φιλικά ο Λεσόρ με πρόβλημα στον αστράγαλο

Ματίας Λεσόρ

bet365

Χωρίς τον Ματίας Λεσόρ συνεχίζονται οι προπονήσεις της Γαλλίας, με τον διεθνή σέντερ του Παναθηναϊκού να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο.

Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ βρίσκεται στην αποστολή της Γαλλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως ένα πρόβλημα στον αστράγαλο δε θα του επιτρέψει τη συμμετοχή στα δύο πρώτα φιλικά της ομάδας.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (31/07) την Τυνησία και την Τετάρτη (02/08) το Μαυροβούνιο, με τον Λεσόρ να μένει προληπτικά εκτός. Το πρόβλημά του στον αστράγαλο δεν εμπνέει ανησυχίας, όμως η ενόχληση τον αφήνει έξω από αυτά τα παιχνίδια, μέχρι να επανεξεταστεί η κατάστασή του.

Μάλιστα η ενημέρωση της γαλλικής ομοσπονδίας κάνει λόγο για συνεννόηση της ομάδας με τον Παναθηναϊκό και επανεκτίμηση του τραυματισμού του τις προσεχείς ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα