Σλοβενία - Ελλάδα: Πού και πότε θα δείτε το φιλικό

Εθνική Ελλάδας

bet365

Η Σλοβενία αντιμετωπίζει την Ελλάδα στο πρώτο φιλικό της Εθνικής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πού και πότε θα δείτε την αναμέτρηση.

Η Εθνική Ελλάδας μπαίνει πλέον για τα καλά στη δράση. Οι διεθνείς μετά και τη Media Day, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο (25/08 - 01/09) θα μπουν στο παρκέ για το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, απέναντι στη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.

Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες θα δώσουν δύο φιλικά σε διάστημα δύο ημερών, με το πρώτο εξ αυτών να διεξάγεται στην έδρα της Σλοβενίας, την Τετάρτη. Η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή, με τη βράβευση του Νίκου Γκάλη να ξεχωρίζει.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει ήδη προχωρήσει στα τέσσερα πρώτα κοψίματα μετά τις αρχικές κλήσεις, ενώ άπαντες στην ομάδα αναμένουν να δουν τι θα συμβεί με την επανεξέταση του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σλοβενία - Ελλάδα: Ώρα και κανάλι μετάδοσης

Οι Σλοβένοι θα υποδεχτούν την Εθνική μας στη χώρα τους το απόγευμα της Τετάρτης (2/8 - 21:30). Η φιλική αυτή αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24, ενώ φυσικά το Gazzetta μέσα από το live του θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στην... πρώτη της Ελλάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα