Ελλάδα - Σλοβενία: Η ΕΟΚ ενημέρωνει τους φιλάθλους να προσέλθουν νωρίς για τη βράβευση του Νίκου Γκάλη

Δημήτρης Οικονόμου
Νίκος Γκάλης

bet365

Η βράβευση του Νίκου Γκάλη είναι το κεντρικό σημείο της αναμέτρησης της Ελλάδας απέναντι στη Σλοβενία, στο φιλικό που θα δώσουν οι δύο ομάδες το απόγευμα της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ!

Η Εθνική αναχωρεί απόψε (1/8) το απόγευμα για τη Λιουμπλιάνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία στο πρώτο της φιλικό την Τετάρτη (2/8 - 21:30), όμως οι περισσότεροι Έλληνες έχουν σημαδέψει το δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων.

Και αυτό διότι στο ΟΑΚΑ, το απόγευμα της Παρασκευής (4/8 - 19:00), ο Νίκος Γκάλης θα τιμηθεί από την ΕΟΚ για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Μάλιστα η ΕΟΚ ενημέρωσε τους φίλους που έχουν προμηθευτεί ή σκοπεύουν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για το παιχνίδι, να προσέλθουν νωρίτερα. Συγκεκριμένα ως τις 18:45, διότι η βράβευση του σπουδαίου Νίκου Γκάλη θα προηγηθεί του φιλικού.

Η φανέλα του Γκάλη θα ανεβεί στον ουρανό του ΟΑΚΑ, με τους Δημήτρη Ιτούδη και Βαγγέλη Λιόλιο να κάνουν ξεχωριστή αναφορά σε εκείνον κατά τις δηλώσεις τους στη Media Day της Εθνικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα