Μήτογλου στο Gazzetta: «Λαχταρούσα αυτή τη στιγμή από την πρώτη μέρα» (vid)

Μήτογλου στο Gazzetta: «Λαχταρούσα αυτή τη στιγμή από την πρώτη μέρα» (vid)

mitoglou

bet365

O Ντίνος Μήτογλου κάνει επανεκκίνηση, αρχής γενομένης με τα γαλανόλευκα της Εθνικής κι εν συνεχεία με τα πράσινα του Παναθηναϊκού, μιλώντας στο Gazzetta για τους δύσκολους 16 μήνες μακριά από τα γήπεδα και εξηγώντας πως άπαντες τον αγκάλιασαν με σεβασμό και αγάπη.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση για την μείωση της ποινής του Ντίνου Μήτογλου στους 16 μήνες, αυτομάτως ο 27χρονος φόργουορντ τέθηκε στη διάθεση της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση με τα γαλανόλευκα, πριν φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Μήτογλου παραδέχθηκε στην κάμερα του Gazzetta ότι αυτή η διαδικασία τον έκανε πιο δυνατό και μίλησε για όσα του έλειψαν το προηγούμενο διάστημα.

«Όταν σταματάς να κάνεις αυτό που αγαπάς και σου λείπει πάρα πολύ, σου λείπουν οι στιγμές. Είτε καλές, είτε κακές...» ανέφερε ο διεθνής φόργουορντ, μιλώντας για τις αρχές και τη φιλοσοφία της Εθνικής που θα παραταχθεί στη Μανίλα.

Δείτε τη συνέντευξη στο Gazzetta

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα