Εθνική: Οι ώρες λειτουργίες των εκδοτηρίων στο ΟΑΚΑ για το Ελλάδα-Σλοβενία και το «Ακρόπολις»

Newsroom
ΟΑΚΑ

bet365

Η Εθνική Ανδρών θα δώσει τρία φιλικά προετοιμασίας μπροστά στο κοινό της πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και η ΕΟΚ ενημέρωσε για τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων στο ΟΑΚΑ.

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει απόψε τη Σλοβενία στο πρώτο της φιλικό όμως οι περισσότεροι Έλληνες έχουν «σημαδέψει» το δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων την προσεχή Παρασκευή (4/8, 19:00) στο ΟΑΚΑ όπου ο Νίκος Γκάλης θα τιμηθεί από την ΕΟΚ για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Στο μεταξύ, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε για τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων στο ΟΑΚΑ για το φιλικό με τη Σλοβενία και εκείνα με τις Σερβία, Ιταλία στο τουρνουά «Ακρόπολις».

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Η Εθνική Ανδρών υποδέχεται τη Σλοβενία στις 4 Αυγούστου σε μια βραδιά στην οποία στην κεντρική σκηνή θα βρεθεί και ο μεγάλος Νίκος Γκάλης!

Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας στο ΟΑΚΑ για να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί την Εθνική Ομάδα και να τιμήσουμε όπως του αξίζει τον μεγάλο Γκάλη, με ένα “κλικ” ΕΔΩ από την άνεση του σπιτιού σας.

Στο ΟΑΚΑ, στο Parking 5, λειτουργούν και εκδοτήρια για την έκδοση εισιτηρίων τόσο για τον αγώνα ΕλλάδαΣλοβενία, όσο και για το τουρνουά Aegean Ακρόπολις, το οποίο θα φιλοξενηθεί επίσης στο ΟΑΚΑ 8-10 Αυγούστου με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Σερβίας και της Ιταλίας. Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 19.45.

Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων

  • 2-3 Αυγούστου: 10.00-18.00
  • 4 Αυγούστου: 10.00-19.00
  • 5-6 Αυγούστου: 10.00-15.00
  • 7 Αυγούστου: 10.00-18.00
  • 8-10 Αυγούστου: 10.00-19.45

*Δείτε που βρίσκεται το Parking 5

.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα