Μήτογλου: Επιστροφή στο παρκέ μετά από 16,5 μήνες (vid)

Ο Μήτογλου

bet365

Ο Ντίνος Μήτογλου πάτησε παρκέ για πρώτη φορά μετά από περίπου 16,5 μήνες στο ματς της Ελλάδας με τη Σλοβενία. Ξεκίνησε βασικός στην πεντάδα της Εθνικής.

Μια μεγάλη επιστροφή είχε το φιλικό της Εθνικής μας με τη Σλοβενία. Ο Ντίνος Μήτογλου πάτησε παρκέ, αφού ξεκίνησε βασικός. Έτσι επέστρεψε στη δράση μετά από περίπου 16,5 μήνες. Τελευταίο ματς του Έλληνα ψηλού στη Euroleague ήταν η κόντρα της Αρμάνι με τη Ρεάλ στις 10 Μάρτη του 2022. Στο ιταλικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε στις 26 Μάρτη κόντρα στη Βαρέζε.

O Mήτογλου ήταν μέλος της δωδεκάδας της Εθνικής μας στο Παγκόσμιο του 2019 και φέτος διεκδικεί ακόμα μια παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση.

Η περιπέτεια του Μήτογλου με την υπόθεση του ντόπινγκ έλαβε τέλος στις 5 Ιούλη, με τον Έλληνα φόργουορντ να δικαιώνεται από το CAS το οποίο εκδίκασε την υπόθεσή του στις 4 Ιούλη και έριξε την αρχική ποινή που του είχε υποβληθεί αρχικά κατά το ήμισυ. Από τις 28 του Ιουλίου θα μπορούσε να παίξει σε ματς και έτσι πάτησε παρκέ 2 Αυγούστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα