Λαρεντζάκης και Λούντζης αποθεώνουν τον Γκάλη (vid)

Λαρεντζάκης και Λούντζης αποθεώνουν τον Γκάλη (vid)

Λαρεντζάκης και Λούντζης αποθεώνουν τον Γκάλη (vid)

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Μιχάλης Λούντζης μίλησαν στην κάμερα του Gazzetta για τον Νίκο Γκάλη, το Παγκόσμιο Κύπελλο και την επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Μιχάλης Λούντζης, αφού πρώτα ρύθμισαν τα θέματα παλαιότητας στη γαλανόλευκη και της... ηλικίας, φόρεσαν το πιο πλατύ τους χαμόγελο, για να μιλήσουν για την Εθνική ομάδα.

Και όχι μόνο. Οι δύο γκαρντ του Ολυμπιακού είχαν τα καλύτερα λόγια για τον θρυλικό Νίκο Γκάλη, ο οποίος θα τιμηθεί πριν από το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σλοβενία στο ΟΑΚΑ (Παρασκευή, 4/8, 19:15).

«Χάρη στον Γκάλη είμαστε όλοι εδώ», είπε ο Λαρεντζάκης και πρόσθεσε ότι έχει συναντήσει τον «γκάνγκστερ» όταν ήταν 18 χρόνων και έπαιζε στον Άρη. Ενώ ο Λούντζης τόνισε πως: «Θα είναι μία τεράστια ημέρα, θα βραβευτεί ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας και του ελληνικού μπάσκετ».

Παράλληλα, οι δύο παίκτες μίλησαν για την προσπάθεια της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο των Φιλιππίνων, αλλά και για την επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου.

Λούντζης και Λαρεντζάκης στο Gazzetta

@Photo credits: Ευαγγελία Λώλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα