ΕΟΚ: Έχουν... φύγει πάνω από 13.000 εισιτήρια για το Ελλάδα-Σλοβενία

Newsroom
Η Ελλάδα

bet365

H EOK ενημέρωσε πως έχουν φύγει πάνω από 13.000 εισιτήρια για το φιλικό της Ελλάδας με τη Σλοβενία (4/8, 19.00) στο ΟΑΚΑ και την ξεχωριστή βραδιά του Γκάλη.

Η Εθνική μας θα κοντραριστεί με τη Σλοβενία του Ντόντσιτς (4/8, 19:00) στο ΟΑΚΑ σε μια βραδιά που θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης. Ο κόσμος έχει... αγκαλιάσει την αναμέτρηση, αφού όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, έχουν διατεθεί πάνω από 13.000 εισιτήρια.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Η Εθνική Ανδρών υποδέχεται σήμερα (4/8, 19.00) στο ΟΑΚΑ την Σλοβενία σε ένα δυνατό φιλικό. Παράλληλα, θα υποδεχθεί και τον μεγάλο Νίκο Γκάλη, ο οποίος θα τιμηθεί στο γήπεδο που φέρει το όνομά του, σε μια ξεχωριστή βραδιά. Έχουν ήδη διατεθεί πάνω από 13.000 εισιτήρια!

Τα εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση διατίθενται από τα εκδοτήρια στο P5 στο ΟΑΚΑ (απέναντι από το γήπεδο μπάσκετ) και στα εκδοτήρια στο σταθμό «Ειρήνη» ως τις 19.00.

Παράλληλα, μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας και μέσω διαδικτύου με ένα «κλικ» ΕΔΩ

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να βρίσκονται στις θέσεις τους το αργότερα ως τις 18.45, καθώς η εκδήλωση για τον Γκάλη θα γίνει πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα