Μήτογλου: «Αισθάνομαι άνετα και όμορφα, όλοι με έχουν δεχτεί με καλοσύνη»

μήτογλου

bet365

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής στη δεύτερη νίκη επί της Σλοβενίας, μιλώντας για την επιστροφή του και την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Εθνική πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στη Σλοβενία, επικρατώντας με 88-77 και έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Ντίνο Μήτογλου.

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού σημείωσε 18 πόντους με 5/6 βολές, 5/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα ενώ είχε ακόμα 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα στα 23:02 που έμεινε στο παρκέ.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από το τέλος του αγώνα, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι άνετα και όμορφα. Με έχουν δεχτεί με μεγάλη καλοσύνη, έτσι ετοιμάστηκα γρήγορα. Νιώθω άνετα, νιώθω καλά και χαίρομαι που ήλθε αυτό το αποτέλεσμα. Έκανα προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα, δεν καθόμουν. Πρέπει να παραμένεις δυνατός στο μυαλό και το σώμα, να μην τα παρατάς ποτέ. Στα δυο πρώτα φιλικά δείξαμε πολύ καλά δείγματα, είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα μας. Πάμε παιχνίδι παιχνίδι. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε, ούτε και να απογοητευόμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα