Λούντζης: H μεγάλη εμφάνιση και το ρεκόρ καριέρας με την Εθνική (vid)

.

bet365

Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής στη δεύτερη νίκη επί της Σλοβενίας, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Η Εθνική πραγματοποίησε νέα καλή εμφάνιση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας της Σλοβενίας με 88-77 και κάνοντας το 2/2 στα φιλικά ενώ έπεται το τουρνουά «Ακρόπολις» και οι αναμετρήσεις με τη Σερβία και την Ιταλία.

Η βραδιά ανήκε στον Νίκο Γκάλη, ο οποίος τίμησε από την ΕΟΚ για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ ενώ σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντίνος Μήτογλου ήταν κομβικός και ο Μιχάλης Λούντζης έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα με την Εθνική.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού είχε 17 πόντους (2/2 δίπ., 3/5 τρίπ., 5/7 βολ.), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος στα 19:42 που έμεινε στο παρκέ.

Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του Μιχάλη Λούντζη στην επίθεση με την Εθνική Ανδρών ήταν οι 13 πόντοι που σημείωσε την περασμένη Τετάρτη (2/8) απέναντι στη Σλοβενία.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα