Γιάννης Αντετοκούνμπο για Γκάλη: «Ξέρω έναν killer όταν τον βλέπω»!

Γιάννης Αντετοκούνμπο για Γκάλη: «Ξέρω έναν killer όταν τον βλέπω»!

Newsroom
.

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πόσταρε τη φωτογραφία από την προ διετίας συνάντησή του με τον Νίκο Γκάλη, αποθεώνοντας τον «Γκάνγκστερ» με αφορμή τη βράβευσή από την ΕΟΚ για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα.

Η βράβευση του Νίκου Γκάλη στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τη Σλοβενία και η στιγμή που ο GOAT του ελληνικού μπάσκετ βούρκωσε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, προκάλεσαν... σεισμό στο ΟΑΚΑ, με 14.000 φιλάθλους να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η συμμετοχή του οποίο με την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο παραμένει αμφίβολη αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει το status όσον αφορά την αποθεραπεία του, πόσταρε τη φωτογραφία από την προ διετίας συνάντηση με τον Γκάλη.

Τότε που το παρόν και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2021 και δις MVP, Γιάννη Αντετοκούνμπο συνάντησε τον «Γκάνγκστερ». Tότε που δήλωνε ότι ο Γκάλης είναι ο λόγος που οι περισσότεροι ξεκίνησαν το μπάσκετ στην Ελλάδα.

«Αναγνωρίζω έναν killer όταν τον βλέπω» ήταν το σημερινό μήνυμα του Greek Freak για τον μεγάλο Νίκο Γκάλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα