Σπανούλης για Γκάλη: «Είσαι πρότυπο και έμπνευση για πολλές γενιές»!

Σπανούλης για Γκάλη: «Είσαι πρότυπο και έμπνευση για πολλές γενιές»!

.

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης εξέφρασε τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη του στον Νίκο Γκάλη, ευχαριστώντας τον «Γκάνγκστερ» που παραμένει πρότυπο και έμπνευση για πολλές γενιές.

Η βραδιά της 4ης Αυγούστου ανήκε στον Νίκο Γκάλη που τιμήθηκε από την ΕΟΚ στο περιθώριο του φιλικού με τη Σλοβενία για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ακούγοντας τους 14.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ να φωνάζουν το όνομά του.

Η γαλανόλευκη φανέλα με το νούμερο 4 δεν θα φορεθεί ξανά από άλλον παίκτη της Εθνικής ομάδας ενώ το παρών στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έδωσαν πολλοί πρώην συμπαίκτες του «Νικ», μεταξύ αυτών ο Παναγιώτης Γιαννάκης που τίμησαν με την παρουσία τους τον GOAT του ελληνικού μπάσκετ.

Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, εξέφρασε τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη του στον «Γκάνγκστερ» ως μέλος μιας γενιάς που μεγάλωσε με τα κατορθώματά του. «Νίκο Γκάλη ήσουν, είσαι και θα είσαι πρότυπο και έμπνευση για πολλές γενιές. Σε ευχαριστούμε» ήταν το μήνυμα του προπονητή του Περιστερίου bwin.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα