Φασούλας για Γκάλη: «Άνδρας με λόγο και τιμή, σου αξίζουν πολλά παραπάνω»

Φασούλας για Γκάλη: «Άνδρας με λόγο και τιμή, σου αξίζουν πολλά παραπάνω»

Newsroom
.

bet365

Ο Παναγιώτης Φασούλας εκθείασε τον Νίκο Γκάλη εκτός γηπέδων, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο με ιδανικά, λόγο, τιμή και άποψη.

Ο Νίκος Γκάλης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της ΕΟΚ το βράδυ της Παρασκευής 4/8. Για χάρη του θρυλικού παίκτη του Άρη, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας αποσύρθηκε η γαλανόλευκη φανέλα με τον αριθμό 4 στον ουρανό του ΟΑΚΑ που σείστηκε βλέποντας τον «Γκάνγκστερ» να δακρύζει.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Φασούλας, πρώην συμπαίκτης του Γκάλη στην Εθνική, με τον οποίο πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης το '87, σχολίασε στο Instagram τη βράβευση του «Νικ» από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

«Για τον Νίκο Γκάλη όλα τα αγωνιστικά έχουν ειπωθεί. Αυτό που δεν έχει αναδειχθεί αρκετά είναι ο Άνδρας έξω από τις γραμμές. Ο άνθρωπος με ιδανικά, με ενσυναίσθηση, με λόγο και τιμή και κυρίως με άποψη. Νίκο, σου αξίζουν αυτά και πολλά παραπάνω» ανέφερε η «Αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα