ΗΠΑ - Πουέρτο Ρίκο 117-74: Σαρωτική Team USA στο πρώτο φιλικό (vid)

ΗΠΑ - Πουέρτο Ρίκο 117-74: Σαρωτική Team USA στο πρώτο φιλικό (vid)

Ο Έντουαρντς

bet365

Η Team USA διέλυσε το Πουέρτο Ρίκο με 117-74 στο πρώτο φιλικό της ενόψει Παγκοσμίου

Εντυπωσιακή ήταν πρώτη παράσταση της Team USA στα φιλικά. Οι Αμερικανοί δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν με 117-74 του Πουέρτο Ρίκο και να δείξουν έτοιμοι ενόψει Παγκοσμίου. Μάλιστα βρίσκονται και στον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας.

Για την ομάδα του Κερ, ο Άντονι Έντουαρντς με τον Καμ Τζόνσον είχαν από 15 πόντους, ενώ 14 πρόσθεσε ο Μπρίτζες με 6/9 σουτ και 3 κλεψίματα. Ο Τζάρεν Τζάκσον είχε 12 με 7 ριμπάουντ και 2 μπλοκ, ενώ ο Χαλιμπέρτον μέτρησε 7 με 12 ασίστ. Double Double έκανε ο Μπράνσον με 11 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Οι Αμερικανοί νικούσαν με 84-61 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, ενώ οι Πορτορικανοί το πάλεψαν μέχρι το ημίχρονο όπου έχαναν με 50-43. Στη συνέχεια η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων φάνηκε στο παρκέ, με την Team USA να ξεκινά δυνατά τα φιλικά της παιχνίδια, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα